Nationaal Parkeercongres 2017

Ons jaarlijkse parkeercongres wordt dit jaar het ‘Parkeercongres on tour’. Op donderdag 9 november gaan we vanaf 13.30 uur on tour in Utrecht. We volgen deze middag de ontwikkelingen in het centrum van Utrecht en het stationsgebied, waarbij men te maken heeft met vele uitdagingen op het gebied van mobiliteit en parkeren. Het belooft een middag te worden met diverse inkijkjes, nieuwe inzichten en natuurlijk weer ontmoetingen met collega’s uit het vak.

Programmatijden

Het programma vindt plaats van 13.30 tot 18.30 uur. Na een plenair programma in de Jaarbeurs volgen vanaf 15.30 uur diverse keuzesessies op locatie. De dag sluiten we af met een netwerkevent vanaf 17.00 uur bij Stadskasteel Oudaen, waarbij netwerken gecombineerd kan worden met een rondleiding door de brouwerij.

Aanmelden

Vexpan maakt er dit jaar een bijzonder evenement van. Wilt u verzekerd zijn van plaats? Meld u alvast aan. Als lid van Vexpan is het bijwonen van dit congres gratis voor 2 deelnemers. Extra deelnemers van lidorganisaties betalen € 75,- excl. btw. Niet-leden betalen € 150,- excl. btw voor deelname.

Wilt u meewerken aan het succes van het Nationaal Parkeercongres 2017?

Als sponsor van het Nationaal Parkeercongres kunt u uw bedrijf en uw product prominent onder de aandacht brengen van de deelnemers aan het congres. In 2016 namen zo’n 180 mensen uit de parkeerwereld deel aan het congres. Hoe eerder u er bij bent, hoe beter. Sponsoren worden immers in alle publiciteitsuitingen rondom het congres genoemd! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annelies Zijp.

Vexpan Nationaal Parkeercongres 2016

Het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2016 vond plaats op 13 oktober 2016. Lees het volledige verslag “13 oktober 2016, de dag dat de wereld veranderde” en bekijk de foto’s via deze link.