Parkeercongres on tour

Kaart wordt geladen...

Datum/tijdstip
Datum - 09/11/2017
13:30-18:30

Locatie

jaarbeurs Utrecht

Categorie


Ons jaarlijkse parkeercongres wordt dit jaar het ‘Parkeercongres on tour’. Op donderdag 9 november gaan we vanaf 13.30 uur on tour in Utrecht. We volgen deze middag de ontwikkelingen in het centrum van Utrecht en het stationsgebied, waarbij men te maken heeft met vele uitdagingen op het gebied van mobiliteit en parkeren. Het belooft een middag te worden met diverse inkijkjes, nieuwe inzichten en natuurlijk weer ontmoetingen met collega’s uit het vak.

Programma

Het programma vindt plaats van 13.30 tot 18.30 uur. Na een plenair programma in de Jaarbeurs volgen vanaf 15.30 uur diverse keuzesessies op locatie. De dag sluiten we af met een netwerkevent vanaf 17.00 uur bij Stadskasteel Oudaen, waarbij netwerken gecombineerd kan worden met een rondleiding door de brouwerij.

Meewerken aan het succes van het Parkeercongres?

Het Parkeercongres on tour wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren. Hoe eerder u er bij bent, hoe beter. Sponsoren worden immers in alle publiciteitsuitingen rondom het congres genoemd! Neem voor meer informatie contact op met Annelies Zijp.

Aanmelden

Vexpan maakt er dit jaar een bijzonder evenement van. Wilt u verzekerd zijn van plaats? Meld u alvast aan. Als lid van Vexpan is het bijwonen van dit congres gratis voor 2 deelnemers. Extra deelnemers van lidorganisaties betalen € 75,- excl. btw. Niet-leden betalen € 150,- excl. btw voor deelname. Na aanmelden rekenen we op uw komst. U kunt zich altijd laten vervangen door een collega. Bij annulering na 2 november 2017, of bij no-show, wordt €75,- voor leden en € 150,- voor niet-leden in rekening gebracht.

 

*Let op! Leden moeten ingelogd zijn om zich te kunnen aanmelden.

Reserveren

Soort ticket Prijs Plaatsen
Niet-leden €150.00

meneer
mevrouw