Opleidingen

Als parkeerprofessional komt u dagelijks voor nieuwe en complexe uitdagingen te staan. Door voortdurend uw inzicht en vaardigheid te verrijken blijft u voorop lopen. DTV Consultants biedt (nu ook modulair) de post hbo-opleiding Parkeermanager aan. U kunt direct toepasbare kennis en kunde opdoen om uw vak blijvend succesvol uit te oefenen.

De onderstaande opleiding is in nauwe samenwerking ontwikkeld met Vexpan en CROW.

Post hbo-opleiding Parkeermanager

Handvatten voor de complexe wereld van parkeren

Parkeerbeleid is een complexe uitdaging. De komende decennia neemt de trek naar de stad toe. Slim mobiliteitsbeleid moet overvolle steden leefbaar houden. Er is sprake van een toenemende individualisering van mobiliteit en een toenemende focus op schone mobiliteit.  De elektrische fiets stelt nieuwe eisen aan stallingen. Digitalisering van parkeren leidt tot allerlei nieuwe vraagstukken. In binnen steden vraagt men zich onder andere af hoe het fietsparkeervraagstuk kan worden opgelost, hoe parkeergedrag kan worden beïnvloed, et cetera. De Post hbo-opleiding Parkeermanager geeft handvatten om met deze en andere complexe uitdagingen in de wereld van parkeren aan de slag te gaan.

Voor meer informatie over de inhoud van de opleiding/modules, studiebelasting, prijs e.d. van de opleiding Klik hier

Voor verdere vragen en advies kan contact opgenomen worden met Natalie Veenkamp, projectleider, n.veenkamp@dtvconsultants.nl, tel. 076 5136624.